Jídlo jako od profesionála!

Také jste vždy při pohledu na hlavní chod v restauraci nadšení? Jídlo vypadá tak lákavě a chutně, že je nám kolikrát líto samotný chod sníst. Později, když připravujete večeři doma vás usměv na tváři zmrzne. Pokrm se totiž vzhledově a občas i chuťově nedá srovnat. Čím to je, že si v restauraci smlsneme, zatímco v bytu, v kuchyni na míru, hledáme vždy nějaké chyby?

Vařte s láskou!

Berete připravování pokrmu jako nutnost k obživě? Pak určitě vždy při vaření spěcháte, hlavně, abyste vymysleli něco rychlého a málo pracného. Šéfkuchaři naopak vždy vdechnou do masa, ale i příloh lásku. Pečou je nebo dusí pomalu, aby se hovězí krásně rozpadalo. Nikam nespěchají, vědí totiž, že čím více si s obědem pohrají, tím delikátnější bude. Další věcí je design celého obědu. Všimněte si, že vše musí ladit. Nakládejte na talíř menší porci přílohy, nejlépe do nějakého tvaru, polijte šťávou nebo omáčkou a nahoru položte maso. Přejeme dobrou chuť!


</div>


            <div class=
Jídlo jako od profesionála!
Ohodnoťte příspěvek